28 jul 2022 Leestijd 15 min

Deze ‘kleine Bijenkorf’ heeft een nieuw assortiment én nieuwe naam

Lifestylewinkel Dolce & Boretti heeft een nieuwe naam! Bij Dolce Lifestyle shop je nog steeds de stoere buitenkeukens van het Italiaanse Boretti maar het assortiment is uitgebreid met mooie merken. En dat is goed nieuws voor liefhebbers van Scandinavisch design, leggen eigenaars Mijntje en Danny uit.

“We zitten middenin in de Ridderstraat en hebben hier een toplocatie”, zeggen de partners in zaken en liefde. “Maar we merkten dat er bij onze klanten meer behoefte was voor het funshoppen. Sinds de Bijenkorf weg is, misten ze een plek om luxe cadeaus te kopen. Wij hebben een hoop mooie merken aan ons weten te verbinden en worden al de kleine Bijenkorf genoemd. Die koop je nu exclusief in Den Bosch bij Dolce Lifestyle.”

De perfecte combinatie

De twee ondernemers openden hun winkel vorig jaar, net nadat ze ernaast hun espresso-en wijnbar Dolce Far Niente startten. “Beiden passen ze goed in dit luxe boetiekstraatje. Bezoekers van de bar kunnen hier binnenlopen en na het shoppen sluit je af bij de bar. De winkel en bar sluiten mooi op elkaar aan”, zeggen Danny en Mijntje.

Betaalbare luxe in huis

Pols Potten, Räder, Blomus, Bloomingville en Serax zijn een paar van die merken uit de interieurwereld. Voor sieraden en modeaccessoires shop je bij Dolce Lifestyle onder andere sieradenmerken als Leju, Stine A, Akita Paris, Aleyolé en Charmin’s. Mijntje: “Naast Italiaans design willen we je luxury feel good van over de hele wereld bieden.”

“Op dit moment is Scandinavisch design helemaal in, met minimalistische vormen en zachte tinten. Ik kijk steeds naar de trends en wat er leeft.”

Alles in één winkel

Naast een nieuw assortiment en een nieuwe naam, veranderde ook de look & feel. “We gingen voor een frisse uitstraling in combinatie met luxe”, zegt Danny. Op ongeveer 70 vierkante meter oppervlakte vind je cadeaus voor iedereen, inclusief jezelf. “Het past allemaal net in onze winkel. We horen van klanten dat ze nu eindelijk kunnen slagen voor mooie cadeautjes”, vult Mijntje aan.

Mijntje is nog het meest verrast door hoe populair hun woonaccessoires zijn. “We hadden mooie borden in de winkel. Na een paar uur belde onze winkelmanager Daan dat ze ontzettend snel verkochten. Ze werden nog net niet uit zijn handen gepakt.”

Als eerste op de hoogte

Danny en Mijntje breiden het assortiment steeds verder uit. Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuwste collectie van Dolce? Volg de winkel dan op Instagram.

 

Geschreven door: José de Jong - Indebuurt Den Bosch

Andere berichten

Advies van onze in-home styliste Chris
19 okt 2022 Leestijd 5 min

Advies van onze in-home styliste Chris

Veel mensen vinden het lastig om kleuren op een juiste manier binnenshuis te combineren en…

Lees blog

Bel ons

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00

06-14 49 33 86

Mail ons

Gemiddeld binnen 2 uur reactie

contact@dolcelifestyle.nl

Ons aanbod

Bekijk ons productaanbod

Naar de shop