Over ons

Onze droom

Wij houden van ondernemen, gezelligheid & mooie dingen. In 2021 is onze trendy wine & coffeebar ‘Dolce far Niente’ en de er naast gelegen winkel ‘Dolce Lifestyle’ geopend. Gevestigd in 1 de mooiste straatjes van Den Bosch, de Ridderstraat, dicht bij de markt ofwel in het hart van het centrum van Den Bosch. Onze dromen kwamen uit.

Met veel passie en creativiteit is het inmiddels een prachtige winkel geworden, met een breed assortiment en vele topmerken, zoals o.a. Pols Potten, Bloomingville, Serax, Blomus, Räder, Piffany Copenhagen (van de beroemde Uyuni kaarsen), Lene Bjerre, Bien Amsterdam, Stine A en Ikita Paris.

Inspiratie halen we uit ons brede netwerk, bezoekjes aan hotels, restaurants en beurzen. Onze in-home styliste Chris Beekwilder zorgt er voor dat onze winkel steeds wisselt qua uitstraling en assortiment.  Wij volgen de trends en zo blijven wij in beweging. Heb je jezelf altijd al afgevraagd hoe je jouw interieur mooi stijlt, of wil je advies voor jouw nieuwe woning? Dolce denkt daarover graag met je mee in een persoonlijk gesprek in de winkel of zelfs bij u thuis (buiten onze winkeltijden ook geen probleem). Loop gerust de winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden.

Dolce Lifestyle; een klein luxe warenhuis, een prachtige cadeauwinkel.

Hopelijk zien wij je snel in onze winkel!

Danny Snijders & Mijntje Swinkels


Nog niet overtuigd? Dit zeggen anderen!

22-11-2022

Wandelend langs de gezellige winkel werd mijn aandacht getrokken door kaarslicht. Niet van echt te onderscheiden en betaalbaar. Het vrijblijvende en goede advies zorgden ervoor dat ik terugging om andere mooie spullen te kopen. Het fijne is dat, mede door het advies, mijn woning erg goed voelt. Dat beamen mensen die bij me thuis komen. Dank!

Louis

07-10-2022

Dit is wat Den Bosch nodig had. Wat een smaakvolle winkel, geweldige vazen, sieraden en andere must haves. En zulke vriendelijke mensen! – Angelique

30-06-2022

De ‘Blomus’ cadeau gegeven aan een vriendin. Ze is er super blij mee! Zo veel keus en een zeer goede service. Ik zou zeker een kijkje nemen in de webshop!

22-08-2022

Voor mijn verjaardag mooie gouden ringen gekregen. Goede kwaliteit en ik krijg er veel complimenten over!

Bel ons

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00

06-14 49 33 86

Mail ons

Gemiddeld binnen 2 uur reactie

contact@dolcelifestyle.nl

Ons aanbod

Bekijk ons productaanbod

Naar de shop