Verzending

We brengen de volgende kosten in rekening voor het verzenden van je bestelling:

Brievenbuspakket € 2,95

Pakket € 7,25

De kosten voor verzending zijn meteen te zien wanneer je een bestelling plaatst. We doen ons best je pakket binnen 24 uur te verzenden.

Ophalen in de winkel

Woon je in de buurt? Dan kun je je bestelling ook ophalen in de winkel! Je ontvangt een mailtje wanneer je bestelling klaar staat, en je kan zelf bepalen wanneer je deze komt ophalen. Neem de bevestigingsmail mee (dit mag geprint of op je telefoon), zodat wij weten dat de bestelling van jou is.


Nog niet overtuigd? Dit zeggen anderen!

22-11-2022

Wandelend langs de gezellige winkel werd mijn aandacht getrokken door kaarslicht. Niet van echt te onderscheiden en betaalbaar. Het vrijblijvende en goede advies zorgden ervoor dat ik terugging om andere mooie spullen te kopen. Het fijne is dat, mede door het advies, mijn woning erg goed voelt. Dat beamen mensen die bij me thuis komen. Dank!

Louis

30-06-2022

De ‘Blomus’ cadeau gegeven aan een vriendin. Ze is er super blij mee! Zo veel keus en een zeer goede service. Ik zou zeker een kijkje nemen in de webshop!

22-08-2022

Voor mijn verjaardag mooie gouden ringen gekregen. Goede kwaliteit en ik krijg er veel complimenten over!

07-10-2022

Dit is wat Den Bosch nodig had. Wat een smaakvolle winkel, geweldige vazen, sieraden en andere must haves. En zulke vriendelijke mensen! – Angelique

Bel ons

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00

06-14 49 33 86

Mail ons

Gemiddeld binnen 2 uur reactie

contact@dolcelifestyle.nl

Ons aanbod

Bekijk ons productaanbod

Naar de shop